Korea ribid
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Keskmine
Koostisosad
Põhiroog
-
Ribi3 kg
-
Küüslauk5 küüs (-nt)
-
Ingver1 spl
-
Sojakaste50 ml
-
Äädikas (12%)50 ml
-
Mesi3 g
-
Seesamiõli2 spl
-
Tšillipasta / tšillipulber4 tl
-
Maisitärklis1 tl
-
Õli50 ml
Marinaad
-
Õunaäädikas50 ml
-
Mesi3 g
-
Sojakaste50 ml
-
Õli50 ml
-
Pipar
-
Ingver3 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Koori ja haki küüslauk ning ingver. Sega teiste koostisosadega ning maitse, lisa koostisaineid vastavalt vajadusele.
Aja marinaad keema. Lisa sellele natuke maisitärklist, et konsistents oleks ühtlane. Vala kaste ribidele vahetult enne serveerimist. Serveeri äädika, seesamiõli, laimi ja tšilliga vürtsitatud spinatilehtede ning kimchiga.