Koostisosad
-
Mango2 tk
-
Želatiin3 tl
-
Vesi1.5 dl
-
Roosuhkur rafineerimata3 g
-
Kookospiim2.5 dl
-
Laimimahlmaitse järgi
-
Pohladserveerimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Proovi värskendavat mango-kookosepudingut, mis viib lausa keele alla. Magustoidu valmistamine on äärmiselt lihtne.
Želatiini ning vee segu valmistamisel pea meeles, et želatiin tuleb esmalt lisada külma vette ning lasta sellel veidike paisuda. Seejärel kuumuta vee ja želatiini segu senikaua kuni želatiin on lahustunud.
Magustoit sobib hästi magustoidupokaalidesse, mis sobivad omakorda igale peolauale.
Koori ja puhasta mangod.
Tõsta mango viljaliha kannmikserisse või purustajasse ja töötle ühtlaseks massiks.
Lisa želatiin kastrulisse, vala juurde külm vesi ning lase želatiinil mõni minut paisuda
Kuumuta kastrulis vesi kuni keemiseni ja lahusta želatiini vees senikaua, kuni pole näha enam želatiinitükke.
Lahusta samas vees ka suhkur.
Kalla želatiiniga vesi mangopüreele ning lisa kookoskoor ja natuke laimimahla.
Töötle kannmikseris ühtlaseks.
Kalla magustoidupokaalidesse ja tõsta vähemalt kaheks tunniks külmikusse tahenema.
Kaunista magustoitu väeka pohlaga.