Koostisosad
-
Kookoskreem4 dl
-
Roosuhkur rafineerimata2 g
-
Želatiinilehed4 tk
-
Mango1 tk
-
Laimimahlmaitsestamiseks
-
Laimikoorkaunistamiseks
-
Vanillisuhkurkaunistamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Panna cotta on tarretatud koorest valmistatud magustoit, mis tuleb ka kookoskreemiga sama maitsev. Lisandiks sobib pakkuda laimilt kergelt hapukust saanud magusat mangot ja nõnda saab Itaalia klassik endale hoopis uue eksootilise meki.
Aseta želatiinilehed mõneks minutiks külma vette likku.
Sega kookoskoor suhkru ja vanillsuhkru või vanilliseemnetega.
Kuumuta kookoskoort pliidil (keeta ei ole vaja) ja lahusta seal sees nõrutatud želatiinilehed. Sega ühtlaseks.
Niisuta vormid külma veega ning jaga kooremass vormide vahel laiali. Aseta 3–4 tunniks kuni üle öö jahedasse.
Tükelda mangod ja maitsesta laimimahlaga.
Serveerides kummuta panna cotta vormist taldrikule ja säti juurde mangotükke. Kaunista laimikoorest tõmmatud ribadega.