Koostisosad
Pannkoogid
-
Kohupiim vanilliga400 g
-
Muna4 tk
-
Nisujahu1 dl
-
Suhkur0.5 dl
-
Piim Rimi0.5 dl
-
Soolmaitse järgi
-
Õlipraadimiseks
Kirsikompott
-
Külmutatud kirsid200 g
-
Suhkur2 g
-
Vanillisuhkur1 tl
-
Maisitärklis1 tl
-
Piparmüntserveerimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sega omavahel kohupiim, munad, jahu, suhkur ja piim, maitsesta veidikese soolaga.
Kuumuta pannil veidi õli ja tõsta tainas supilusika abil pannile. Küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Kalla samal ajal kirsid väiksesse potti. Lisa vett nii, et põhi oleks kaetud. Maitsesta suhkru, vanillsuhkru ja hakitud värske mündiga. Keeda, kuni kirsid on pehmenenud.
Sega 1 tl maisitärklist veidikese veega ja lisa kirssidele. Kuumuta korraks ja tõsta tulelt. Serveeri pannkoogid kohe koos sooja kirsikompotiga.