Kihiline mereannitort
-
Küpsetusaeg: 3h
-
Keskmine
Koostisosad
Alus
-
Lehttaigen400 g
Kaste
-
Toorjuust Philadelphia300 g
-
Külmsuitsutatud lõhe100 g
-
Kreeka jogurt3 g
-
Sidrun0.5 tk
-
Petersell1 g
Pealmine kreem
-
Toorjuust Philadelphia100 g
-
Sidrunimahl
-
Kreeka jogurt2 g
Kaunistamiseks
-
Krevetid100 g
-
Lõhemari60 g
-
Ürdisegu
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Pane tainaplaadid kahele küpsetusplaadile küpsetuspaberi peale ja lase neil 18–20 minutit küpseda.
Jäta puhkama natukeseks ajaks.
Sega toorjuust hakitud suitsulõhe, peterselli ja sidrunimahlaga.
Massi paksemaks muutmiseks lisa jogurtit.
Kanna kaste kihtide vahele ja lase vähemalt 2 tundi külmkapis liguneda.
Valmista pealmine kreem ja määri tordi ülaosa.
Kaunista krevettide, lõhemari ja roheliste, sidrunikoore ja mahlaga.