Koostisosad
-
Aedviljapuljong6 dl
-
Purustatud tomatid400 g
-
Pasta75 g
-
Spargel100 g
-
Suhkruhernekaunad100 g
-
Valged oad120 g
-
Soolmaitse järgi
-
Must piparmaitse järgi
-
Riivitud parmesanmaitse järgi
-
Rukolamaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Itaaliahõnguline minestroone on korralik ja toekas supp, mis maitseb ka lastele.
Kuumuta puljong ja tomatikonserv keema. Puista sisse pasta ja keeda kaane all 5 minutit.
Lõika sparglivartelt alumised puitunud otsad ja viska ära. Lõika seejärel sparglivarred pooleks. Lõika suhkruhernekaunad väiksemaks.
Pane sparglijupid ja hernekaunad potti, lisa ka nõrutatud oad. Keeda veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveerimisel puista peale riivitud parmesani ja rukolalehti. Kui supp läheb seismisel liiga paksuks, lisa kuuma vett või puljongit.