Kerge lillkapsa-hakklihavorm
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Lillkapsas300 g
-
Veise hakkliha240 g
-
juust light200 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kergesti valmistatav ning imeliselt maitsev 845 kcal sisaldusega roog, mis sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kutsu sõbrad külla ning jagage portsjonid nii, et 1 portsjon oleks 282 kcal.
Retsepti autor on Liis Velsker.
Kõigepealt tuleb lillkapsas tükkideks pudistada ja seejärel keeta, kas puljongi või lihtsalt soola ja pipraga.
Samal ajal juba pruunistada hakkliha, lisada endale meelejärgi olevaid maitseaineid, näiteks küüslauku või isegi mingisugust vürtsi.
Kui lillkapsas on keenud siis panna see vormi ning tampida näiteks pudrunuiaga ühtlaseks põhjaks. Peale lisada praetud hakkliha ning juust.
Küpsetada ahjus 240 kraadi juures kuni 15 min.