Koostisosad
Keefirikana
-
Kanarinnafilee600 g
-
Keefir Rimi300 g
-
Kurkum3 g
-
Pune3 g
Suvikõrvitsa nuudlisalat
-
Avokaado2 tk
-
Suvikõrvits800 g
-
Kirsstomat200 g
-
Küüslauk1 tk
-
Oliiviõlipraadimiseks
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Kaste
-
Palsamikreem30 g
-
Oliiviõli30 g
-
Kohvikoor Rimi30 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Keefirikana: Lõika kanafileest 2 x 2 cm kuubikud. Valmista ülejäänud komponentidest marinaad ning pane kana vähemalt 2 tunniks marineeruma. Grilli vardas või resti vahel.
Suvikõrvitsa nuudlisalat: viiluta mandoliiniga suvikõrvitsast nuudlid. Pane õli kuumale pannile ning lisa purustatud küüslauguküüs. Kuumuta suvikõrvitsanuudleid mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Kirsstomatid poolita ning lõika avokaado viiludeks. Sega avokaado, suvikõrvitsanuudlid ning tomatid ja serveeri.
Kaste: sega koostisosad kokku ning vispelda ühtlaseks.