Keefirikana suvikõrvitsanuudlitega

  • Küpsetusaeg: 2h 30min
  • Lihtne
Keefirikana suvikõrvitsanuudlitega
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Keefirikana

  • Kanarinnafilee
     600 g
  • Keefir Rimi
     300 g
  • Kurkum
     3 g
  • Pune
     3 g

Suvikõrvitsa nuudlisalat

  • Avokaado
     2 tk
  • Suvikõrvits
     800 g
  • Kirsstomat
     200 g
  • Küüslauk
     1 tk
  • Oliiviõli
      praadimiseks
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Kaste

  • Palsamikreem
     30 g
  • Oliiviõli
     30 g
  • Kohvikoor Rimi
     30 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Keefirikana: Lõika kanafileest 2 x 2 cm kuubikud. Valmista ülejäänud komponentidest marinaad ning pane kana vähemalt 2 tunniks marineeruma. Grilli vardas või resti vahel. 

Suvikõrvitsa nuudlisalat: viiluta mandoliiniga suvikõrvitsast nuudlid. Pane õli kuumale pannile ning lisa purustatud küüslauguküüs. Kuumuta suvikõrvitsanuudleid mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Kirsstomatid poolita ning lõika avokaado viiludeks. Sega avokaado, suvikõrvitsanuudlid ning  tomatid ja serveeri. 

Kaste: sega koostisosad kokku ning vispelda ühtlaseks.

Sarnased retseptid

Grillitud juust pitaga

20min • Keskmine