Kaseviha sees grillitud makrell
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Makrell1 tk
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Laimmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Taju restorani peakokk Ranno Paukson ja GOSPA peakokk Kairi Saar soovitavad grillida kala kaseviha lehtedest ja okstest pesa sees - see aitab grillil hoida niiskust ja temperatuuri ning annab kalale ka kerge suitsususe. Lihtsast kalatoidust saab niimoodi grilliõhtu üllataja. Kõrvale võid valmistada sütel küpsetatud kartuleid.
Maitsesta soola, pipra ja vähese laimimahlaga.