Kartulisalat suitsulõhe ja vutimunadega
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Salat Cosberg1 tk
-
Kirsstomat200 g
-
Soolakurk200 g
-
Kartul keedetud400 g
-
Kuumsuitsulõhe200 g
-
Vutimunad10 tk
-
VõiPraadimiseks
Salatikaste
-
Mesi1 tl
-
Dijon sinep teraline1 tl
-
Sidrunimahl1 spl
-
Oliiviõli4 spl
-
Sool
-
Pipar
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kartulisalat väikese vungiga.
Sega esmalt kokku salatikastme ained. Sidrunimahla võib soovi korral asendada veiniäädikaga
Keeda vutimunasid 2 minutit 30 sekundit
Tükelda keedetud kartul ja prae või sees kuldseks
Rebi salat väiksemateks tükkideks, sega poolitatud ja tükeldatud kirsstomatite, kurgi, kuumsuitsulõhe ja kartulitega