Koostisosad
-
Kartul6 tk
-
Soolaheeringa filee200 g
-
Krevetid soolvees200 g
-
Forellimari50 g
-
Marineeritud minikurk150 g
-
Sibul punane1 tk
-
Vutimuna6 tk
-
Tillmaitse järgi
Salatikaste
-
Hapukoor Rimi200 g
-
Majonees100 g
-
Sinep mahedamaitseline1.5 spl
-
Sool ja piparmaitse järgi
-
Sidrunimahlveidi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sega esmalt salatikastme jaoks hapukoor ja majonees.
Maitsesta sinepi, soola, pipra ja sidrunimahlaga.
Keeda ja koori kartulid. Keeda ka vutimunad.
Tükelda kartulid ja heeringas, lõika sibul poolratasteks ning vajaduse korral kurgid väiksemaks.
Sega kausis kokku kartulid, soolaheeringas, krevetid, kalamari, marineeritud minikurgid, sibul ja vutimunad.
Lisa hakitud till. Kalla peale salatikaste ja sega läbi.
Lase enne serveerimist veidi aega maitsestuda. Säilita jahedas.