Kartulirull
-
Küpsetusaeg: 1h 5min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Munad2 tk
-
Kartulipüreemaitse järgi
-
Šampinjonidmaitse järgi
-
Köögiviljasegu Mexicomaitse järgi
-
Hakkliha Rimimaitse järgi
-
Jahumaitse järgi
-
Riivjuustmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kui eilsest on veel järele jäänud kartulipüreed, siis on aeg teha kartulirulli.
Lisa kartulipüreele munad ja jahu, sega ning laota segu ühtlaselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Aseta segu ahju ning küpseta 220 kraadiga 40 minutit.
Kui kartulipüree küpseb ahjus, siis on hea aeg praadida seened, juurikasegu ning hakkliha. Maitsesta segu chilli maitseaine ning soola ja pipraga. Lisa juurde küüslauk.
Kui kartulipüreesegu on ahjus 40 minutit küpsenud, siis lisa sellele eelnevalt praetud juurikasegu ning keera kõik küpsetuspaberi abiga rulli. Kata rull pealt riivjuustuga.
Aseta kartulirull veel kümneks minutiks ahju.