Kartulipannkoogid
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Kartul4 tk
-
Sool1 tls
-
Munad2 tk
-
Kartulitärklis1 g
-
Jahu1 spl
-
Õli
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Avasta uus maitse - kartulipannkoogid hapukoore ja pohlamoosiga.
Koori ja riivi kartulid. Piserda soolaga ja pane 2 minutiks sõela, et vabaneks liigne vedelik.
Pane kartul kaussi, lisa munad, kartulitärklis ja jahu ning sega hoolikalt.
Kuumuta pannil õli, pane sinna supilusikatäis kartulipannkoogimassi ja tasanda, et moodustuksid lamedad pannkoogid.
Küpseta pannkooke ühelt poolt umbes 1-2 minutit, kuni need muutuvad kuldpruuniks, seejärel pööra teisele poole ja küpseta, kuni ka teine pool on kuldpruun.