Koostisosad
-
Kartul1 kg
-
Sidrunimahl1.5 spl
-
Külmpressitud oliiviõli6 spl
-
Sinep1 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Sool1 tl
-
Rukola2 peotäis (-t)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tugeva maitsega rukola ning terav küüslauk muudavad lihtsalt valmiva kartulisalati eriti maitsvaks.
Proovi järele!
Sega suure kausi põhjas purustatud küüslauk soolaga.
Lisa sinep ja pidevalt vispeldades alguses sidrunimahl, siis oliiviõli.
Keeda kartuleid (eelsistatult väikesi) soolaga maitsestatud vees 15–20 minutit.
Nõruta, tõsta kartulid kastme juurde kaussi, lisa rukola ja sega.