Koostisosad
Pardirind
-
Pardirind2 tk
-
Küüslauk3 küüs (-nt)
Kõrvitsakreem
-
Kõrvits300 g
-
Või50 g
-
Õli
-
Sool
-
Pipar
Ploomikaste
-
Ploom4 tk
-
Vein, nt Cabernet Sauvignon1 klaas (-i)
-
Kanapuljong0.4 l
-
Nelk3 tk
-
Tähtaniis1 tk
-
Sool
-
Pipar
Blanšeeritud lehtkapsas
-
Lehtkapsas1 punt (-i)
-
Või1 g
-
Vesi
-
Sool
-
Õunaäädikas
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
See pardirinnatükk valmib üsna ruttu, jääb mõnusalt mahlane ja sobib perele argipäeva õhtusöögiks, eriti siis, kui oled kõrvitsakreemi ja ploomikastme varem valmis teinud.
Part: Tee pardinahale sisselõiked kuid jälgi, et need ei ulatuks lihani
Kõrvitsakreem: Lõika kõrvitsad väiksemateks kuubikuteks. Need võiksid olla enam-vähem ühesuurused
Pane röstitud kõrvitsad koos võiga blendrisse. Kui mass tundub liiga paks, lisa veidi vett
Ploomikaste: lõika ploomid väiksemaks
Lehtkapsas: Vahetult enne serveerimist on lehtkapsa kord