Koostisosad
-
Hiina kapsas12 tk
-
Juust viilutatud6 viil (-u)
-
Muna2 tk
-
Riivsaipaneerimiseks
-
Searasvpraadimiseks
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika Hiina kapsal juurepoolsest otsast kõige vintskem ja tuimem osa maha. Raputa suuremad lehed üksteise küljest lahti, tõsta keevasse vette ning keeda umbes 5 minutit, kuni kapsalehed on poolpehmed ja kergelt läbipaistvad. Kurna need sõelale, lase jahtuda seni, kuni kannatad sõrmedega kallale minna.
Voldi kõigepealt üks kapsaleht ümber juustuviilu, seejärel teine, servad säti võimalikult sirgeks.
Keeruta “šnitslit” lahtiklopitud munas, seejärel tubli soolaga maitsestatud riivsaias, uuesti munas ja siis jälle riivsaias. Võid muuta
paneeringu külluslikumaks, segades riivsaiale juurde Selection by Rimi Parmigiano Reggiano juustu. Voldi samal moel kõik kapsalehed juustuviilude ümber.
Küpseta pannil ohtras searasvas keskmisel kuumusel kuldpruuniks ehk seni, kuni näed esimesi märke, et juust kavatseb kapsa kaisust jalga lasta.