Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Kanasupp
-
Küpsetusaeg: 1h
-
Lihtne
Koostisosad
Koostis
-
Kanapoolkoivad Rimi GreatLife500 g
-
Vesi2 l
-
Porgand2 tk
-
Kartul200 g
-
Redis100 g
-
Petersell1 peotäis (-t)
-
Beebispinat50 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Loorberileht3 tk
Äkiline kurk
-
Kurk300 g
-
Tillmaitse järgi
-
Söögiäädikas1 tl
-
Sool1 tl
-
Suhkur1 tl
Ürdileib
-
Rukkileibmaitse järgi
-
Kreeka jogurtmaitse järgi
-
Murulaukmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Puhasta kanatükid ja pane külma veega keema. Keeda nõrgal tulel ja koori vaht pealt. Lisa loorber ja veidi soola. Võta valmis kanatükid välja, eemalda nahk ning liha luudelt ja tükelda.
Keeda kanapuljongis tükeldatud juurviljad. Maitsesta soola ja pipraga. Veidi enne keetmise lõppu pane kanatükid uuesti sisse ja puista supile peale hakitud peterselli ja spinatit.
Äkiline kurk: sega kokku sool, suhkur, äädikas. Viiluta marinaadile õhukeselt kurk kasutades mandoliini või koorimisnuga. Lisa hakitud till ja lase 10 min seista.
Ürdileib: haki murulauk peeneks. Määri leivaviilule jogurtit ja aseta viil määritud poolega murulaugu sisse.