Kanahautis safrani ja suhkruhernestega
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Kanafilee500 g
-
Õli2 spl
-
Vahukoor200 ml
-
Kanapuljong2 ml
-
Safran0.05 g
-
Maisitärklis2 tl
-
Sool
-
Must pipar
-
Kirsstomat250 g
-
Suhkruhernes150 g
-
Petersell1 punt (-i)
Serveerimiseks
-
Riis
-
Salat
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika kana viiludeks ning pruunista kana, sibul ja küüslauk pannil õlis. Pane kana, sibul ja küüslauk potti.
Lisa koor, kanapuljong ja safrani potti ning aja koostisained keema. Lase umbes 5 minutit haududa.
Sega maisitärklis vähese veega kokku ja vala saadud segu potti. Maitsesta soola ja pipraga.