Kana punases karrikastmes
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Riis4 peotäis (-t)
-
Kanafilee600 g
-
Kookospiim400 ml
-
Punane karripasta2 tl
-
Sojaoad250 g
-
Õli2 tl
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Punane karripasta moodustab kanaga hea maitsekoosluse ja seda kasutatakse sageli Aasia kanaroogades. Mahedama ja lapsesõbralikuma maitse saamiseks segame seda ühe purgi kookospiimaga ja keedame koos kanaga. Serveeri sojaubade ja riisiga.
Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.
Pruunista kana praepannil õlis. Sega juurde kookospiim ja karripasta ja lase ca 5 minutit keeda. Vala sojaoad sisse. Lase keema tõusta ja keeda mõni minut, kuni oad on kuumad. Maitsesta soolaga.
Serveeri hautist riisiga.