Kana paprika- ja tomatikastmega
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Sibul punane1 tk
-
Tšillipipar1 tk
-
Rosmariin0.5 punt (-i)
-
Paprika530 g
-
Pasta4 peotäis (-t)
-
Kanarinnafilee600 g
-
Oliiviõli0.5 spl
-
Kapparid1 g
-
Purustatud tomatid500 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Pastaisu just täna? Veab sul, see on tänane roog! Grillitud paprikast, tšillist, küüslaugust, punasest sibulast ja rosmariinist valmistatud kaste ei saa ka kunagi halb olla. Head isu!
Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.
Koori ja tükelda sibul. Eemalda tšillist seemned ning haki see. Haki rosmariin. Kurna paprika läbi sõela.
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Lõika paprika viiludeks.
Küpseta sibul, tšilli ja kana pannil õlis. Lisa paprika, kapparid ja purustatud tomatid. Pressi sisse küüslauku ja lisa rosmariin.
Keeda 5 minutit. Lisa soola ja pipart.
Serveeri pastat kanakastmega.