Koostisosad
-
Varsseller1 tk
-
Sibul1 tk
-
Porgand2 tk
-
Oliiviõli2 spl
-
Kanapuljong1 l
-
Läätsed punased2 dl
-
Kanafilee200 g
-
Tomat1 tk
-
Lillkapsas300 g
-
Loorberileht0.5 g
-
Till
-
Sool
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mis oleks parem lõunaeine kui kausitäis auravat ja korralikult kõhtu täitvat suppi! Maitsvast kanafileest, toekatest läätsedest ning kasulikest köögiviljadest supi saab eelmisel päeval valmis keeta, soojendamine ei ole ju mingi küsimus. Kui supp on seistes liiga paksuks läinud (läätsedel on omadus vedelikus seistes veelgi paisuda), võib selle vee või puljongiga vedelamaks teha.
See potitäis valmib nii lihtsalt, et suuremad koolilapsed saavad keetmisega ka ise hakkama. Ja mõelda – on vast tore, kui hoopis laps tervitab sind aurava taldrikutäiega, kui töölt tuled!