Kana hapuka kapsasalati ja sojamajoneesiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Kana hapuka kapsasalati ja sojamajoneesiga

Koostisosad

  • Riis
     4 tk
  • Kanafilee
     4 tk
  • Õli
     0.5 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Kapsasalat

  • Laim
     1 tk
  • Kapsa-porgandi toorsalat
     200 g
  • Õli
     0.5 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Tšillipipra helbed
     2 g
  • Seesamiseemned
     2 g
  • Kress
     1 tk

Sojamajonees

  • Sojakaste
     1 spl
  • Majonees
     2 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kanafileed serveerime seekord Aasiast inspireeritud lisadega. Kapsasalat laimi, tšilli ja röstitud seesamiseemnetega sobib kenasti kokku leebe sojamajoneesiga. Serveeri kana, toorsalat ja sojamajonees värskelt keedetud riisiga ning õhtusöök ongi olemas!

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Kapsasalat: pressi laim toortoidusegule, piserda õliga üle ning maitsesta soola ja tšillihelvestega. Sega läbi ja lase seista.

Prae seesamiseemned pannil kuldpruuniks. Lase seesamiseemnetel veidi jahtuda ja sega seejärel kapsasalatisse.

Lõika kress ja sega salatisse.

Sojamajonees: sega sojakaste (eelistatult Jaapani soja) majoneesiga.

Prae kana pannil õlis, umbes 2 minutit kummalgi küljel, maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri kana kapsasalati, sojamajoneesi ja riisiga.

Sarnased retseptid

Koorene kana

25min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine

Kukeseenekaste

5min • Keskmine