Kana hapuka kapsasalati ja sojamajoneesiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Riis4 tk
-
Kanafilee4 tk
-
Õli0.5 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Kapsasalat
-
Laim1 tk
-
Kapsa-porgandi toorsalat200 g
-
Õli0.5 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Tšillipipra helbed2 g
-
Seesamiseemned2 g
-
Kress1 tk
Sojamajonees
-
Sojakaste1 spl
-
Majonees2 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kanafileed serveerime seekord Aasiast inspireeritud lisadega. Kapsasalat laimi, tšilli ja röstitud seesamiseemnetega sobib kenasti kokku leebe sojamajoneesiga. Serveeri kana, toorsalat ja sojamajonees värskelt keedetud riisiga ning õhtusöök ongi olemas!
Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.
Kapsasalat: pressi laim toortoidusegule, piserda õliga üle ning maitsesta soola ja tšillihelvestega. Sega läbi ja lase seista.
Prae seesamiseemned pannil kuldpruuniks. Lase seesamiseemnetel veidi jahtuda ja sega seejärel kapsasalatisse.
Lõika kress ja sega salatisse.
Sojamajonees: sega sojakaste (eelistatult Jaapani soja) majoneesiga.
Prae kana pannil õlis, umbes 2 minutit kummalgi küljel, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri kana kapsasalati, sojamajoneesi ja riisiga.