Kana-fajita´d
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kanafilee500 g
-
Sibul1 tk
-
Punane paprika1 tk
-
Õli1 spl
-
Vürtsisegu28 g
-
Tortilja8 tk
Serveerimiseks
-
Rooma salat8 viil (-u)
-
Guacamoleserveerimiseks
-
Laim1 tk
-
Koriander0.5 pakk (-i)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Klassikalised kana-fajita‘d on kiiresti valmiv toit, mida on lisaks ka väga lihtne valmistada. Täida tortiljad vürtsika kana, guacamole ja salatilehtedega – katteks pane koriandrit ja laimi ning õhtusöök ongi valmis.
Fajita‘d: lõika kanafilee, sibul ja paprika ribadeks.
Prae kana eriti kuumal pannil kuldpruuniks ning lisa seejärel sibul ja paprika.
Lisa vürtsisegu, vähenda kuumust keskmise tasemeni. Pruunista ca 3 minutit.
Kuumuta tortiljasid vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Serveerimiseks: pane iga tortilja peale üks salatileht. Jaota fajita-täidis salatilehele (eelistatult Rooma salat) ja pane katteks guacamole‘t.
Voldi kokku ning garneeri laimi ja koriandriga.
Serveeri kohe ja naudi!