Kana-fajita´d

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Kana-fajita´d

Koostisosad

  • Kanafilee
     500 g
  • Sibul
     1 tk
  • Punane paprika
     1 tk
  • Õli
     1 spl
  • Vürtsisegu
     28 g
  • Tortilja
     8 tk

Serveerimiseks

  • Rooma salat
     8 viil (-u)
  • Guacamole
      serveerimiseks
  • Laim
     1 tk
  • Koriander
     0.5 pakk (-i)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Klassikalised kana-fajita‘d on kiiresti valmiv toit, mida on lisaks ka väga lihtne valmistada. Täida tortiljad vürtsika kana, guacamole ja salatilehtedega – katteks pane koriandrit ja laimi ning õhtusöök ongi valmis.

Fajita‘d: lõika kanafilee, sibul ja paprika ribadeks.

Prae kana eriti kuumal pannil kuldpruuniks ning lisa seejärel sibul ja paprika.

Lisa vürtsisegu, vähenda kuumust keskmise tasemeni. Pruunista ca 3 minutit.

Kuumuta tortiljasid vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Serveerimiseks: pane iga tortilja peale üks salatileht. Jaota fajita-täidis salatilehele (eelistatult Rooma salat) ja pane katteks guacamole‘t.

Voldi kokku ning garneeri laimi ja koriandriga.

Serveeri kohe ja naudi!

Sarnased retseptid

Grillitud juust pitaga

20min • Keskmine

Koorene kana

25min • Lihtne