Kalkun suhkruherneste ja kreemja tagliatellega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Kalkun suhkruherneste ja kreemja tagliatellega

Koostisosad

  • Kalkuni rinnafilee
     450 g
  • Tagliatelle munapasta
     4 peotäis (-t)
  • Suhkruhernes
     200 g
  • Küüslaugukaste
     200 g
  • Tomat
     200 g
  • Vahukoor Rimi
     1 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Selles roas serveeritakse kalkunifilee kõrvale tagliatellet kreemja ja maitsva peterselli- ja karulaugukastmes. Kalkunifilee saad kiiresti lõigatud ja pannil praetud. Nõudepesu ja aja säästmiseks keedetakse suhkruherned koos pastaga. See on tõesti nutikas toiduvalmistamine.

Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.

Lõika kalkun viiludeks.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Keeda suhkruherned pastaga koos, pasta valmistamise viimase minuti ajal.

Prae kalkun võis pannil umbes 4 minutit, aeg-ajalt keerates. Puista peale soola ja pipart.

Kurna pasta ja sega koos suhkruhernestega kastmesse.

Serveeri kalkun pasta, küüslaugukstme (soovitavalt peterselli ja sibulaga) ja tomatiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kukeseenekaste

5min • Keskmine

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine

Koorene kana

25min • Lihtne