Kalahautis kookospiima ja spargelkapsaga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kartul900 g
-
Ingver1 g
-
Brokoli250 g
-
Sambal Oelek1 tl
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Õli1 spl
-
Karri0.5 g
-
Tomatipüree2 tl
-
Sool0.5 tl
-
Kookospiim400 ml
-
Värske süsikas600 g
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Selles kalahautises peituvad maitsed nagu ingver, küüslauk ja Sambal Oelek! Maitsvaid vürtse tuleb küpsetada pannil, et maitsed pääseksid esile, ning neile tuleb seltsiks kala koos kookospiimaga. Serveeri hautist keedetud kartulite ja krõbeda spargelkapsaga. Lase hea maitsta!
Keeda kartulid.
Koori ja riivi ingver.
Lõika spargelkapsas õisikuteks. Koori ja tükelda vars.
Prae Sambal Oelek, pressitud küüslauk ja ingver pooles õlis suures kastrulis. Sega sisse karri, tomatipüree, sool ja kookospiim. Aja segades keema ning lase keeda u 5 minutit.
Lõika kala tükkideks ja lisa kastrulli. Lase umbes 5 minutit haududa. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga.
Prae spargelkapsas õlis pannil, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri kalahautist spargelkapsa ja kartuliga.