Kaerahelbe-kamaküpsised jõhvikate ja valge šokolaadiga
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
Kuivained purki
-
Speltajahu3 dl
-
Küpsetuspulber1 tl
-
Söögisooda0.5 tl
-
Sool0.5 tl
-
Kaneel1 tl
-
Kaerahelbed1 dl
-
Kamajahu3 spl
-
Pruun suhkur1 dl
-
Valge šokolaadi nööbid100 g
-
Kuivatatud jõhvikad100 g
Lisa juurde
-
Või100 g
-
Muna1 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Gerli Padari kaerahelbe-kamaküpsised on kaks ühes – vahva kingitus ning maitsev suutäis. Kuivained purki ladustades saad kauni kihilise purgi, mis sobib edasi kinkimiseks. Kihilise purgi võid ka iseendale valmistada, et tulevikus oleks küpsiste valmistamine veelgi lihtsam. Kihilisest purgist valmivad küpsised juba imelihtsalt. Lihtsalt kalla kuivained kaussi, lisa muna ja võid ning pista küpsised ahju.
Kihilise purgi valmistamine: sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sooda, sool ja kaneel
Küpsiste valmistamisõpetus: kalla purgi sisu kaussi