Juustu- ja singipirukas maisiga
-
Küpsetusaeg: 50min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Pärmi-lehttainas250 g
-
Mais magus Rimi340 g
-
Sink180 g
-
Muna4 tk
-
Riivjuust1.5 dl
-
Piim Rimi2 dl
-
Pune1 tl
-
Tšillikaste2 spl
-
Pipar2 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Paku õhtusööki, mis põhimõtteliselt valmistab ennast ise, sest kes ei tahaks rohkem aega muudeks asjadeks? Valmis pirukatainas rullitakse vormi ja täidetakse maisi, singi ja munapiimaga, mis on maitsestatud tšillikastme ja punega. Lükka ahju ja hopsti on õhtusöök valmis!
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Sõtku pirukatainas pirukavormi, mille läbimõõt on umbes 25 cm (4 portsjoni jaoks).
Kurna mais. Täida pirukavorm maisi ja tükeldatud singiga.
Sega kokku muna, piim, pune, tšillikaste ja pipar. Vala segu pirukapõhjale.
Raputa peale juustu ja valmista ahju keskmisel siinil u 35–40 minutit.