Jalapeño con carne veiselihaga

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Veisehakkliha Rimi
     500 g
  • Õli
      praadimiseks
  • Tomatikaste Rimi
     350 g
  • Pipar jalapeño Rimi
     80 g
  • Mais
     1 pakk (-i)
  • Herned külmutatud
     100 g
  • Koriander
     1 peotäis (-t)

Serveerimiseks

  • Tortiljakrõpsud
     1.5 pakk (-i)
  • Tomat
     1 tk
  • Sigurilehed
      soovi korral

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas suudad jalapeno teravust taluda? Kui jah, siis see retsept on kohe kindlasti Sulle!

Prae veiseliha potis. Lisa juurde marineeritud jalapeno-piprad ja tomatikaste.

Küpseta kõige madalamal kuumusel vähemalt tund aega, kuni liha muutub väga pehmeks. Sega aeg-ajalt ja vajadusel lisa vett, et liha põhja ei kõrbeks.

10 minutit enne valmimist lisa herned ja mais.

Puista peale koriandrit.

Serveeri tortiljakrõpsude ja värskete tomativiiludega.

Soovi korral serveri sigurilehtedel.

Sarnased retseptid

Kuldsed austrid

20min • Lihtne

Hernesupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Borš

1h • Lihtne