Koostisosad
-
Veisehakkliha Rimi500 g
-
Õlipraadimiseks
-
Tomatikaste Rimi350 g
-
Pipar jalapeño Rimi80 g
-
Mais1 pakk (-i)
-
Herned külmutatud100 g
-
Koriander1 peotäis (-t)
Serveerimiseks
-
Tortiljakrõpsud1.5 pakk (-i)
-
Tomat1 tk
-
Sigurilehedsoovi korral
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kas suudad jalapeno teravust taluda? Kui jah, siis see retsept on kohe kindlasti Sulle!
Prae veiseliha potis. Lisa juurde marineeritud jalapeno-piprad ja tomatikaste.
Küpseta kõige madalamal kuumusel vähemalt tund aega, kuni liha muutub väga pehmeks. Sega aeg-ajalt ja vajadusel lisa vett, et liha põhja ei kõrbeks.
10 minutit enne valmimist lisa herned ja mais.
Puista peale koriandrit.
Serveeri tortiljakrõpsude ja värskete tomativiiludega.
Soovi korral serveri sigurilehtedel.