Jäätunud arbuusisupp vaarikate ja laimiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Arbuus0.5 tk
-
Vaarikad500 g
-
Leedrimahl130 ml
-
Laim1 tk
-
Jää130 g
-
Piparmüntkaunistamiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Võta pool arbuusi viljalihast jäätisekulbiga välja (hoia pallid serveerimiseks). Lõika ülejäänud arbuus suurteks tükkideks.
Sega arbuus, pooled vaarikad, leedrimahl ja laimimahl ning jää miksri või köögikombainis omavahel kokku. Pane supp jääkülmkappi serveerimist ootama.