Itaaliapärased lõhevardad avokaadoga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Itaaliapärased lõhevardad avokaadoga

Koostisosad

  • Avokaado
     1 tk
  • Lõhe
     400 g
  • Idud
      soovi korral
  • Vesikress
      soovi korral

Itaalia maitseainesegu

  • Itaalia maitseainesegu
     1 g
  • Suitsutatud paprika
     1 tl
  • Tšillihelbed
     1 tl
  • Pruun suhkur
     1 tl
  • Sool
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõhe ja avokaado sobivad omavahel suurepäraselt kokku. Ja mis saaks veel parem olla kui grillitud lõhevardad, mille kõrvale on serveeritud avokaadod. Pane tähele, et retsepti valmistamiseks vajad ka nelja puidust grillvarrast.

Sega Itaalia maitseainesegu jaoks kokku kõik koostisosad. Lõika lõhe neljaks tükiks ja kata kõik küljed Itaalia maitseaineseguga. Keera tükid ümber grillvarraste.
Lõika avokaado pooleks ja eemalda südamik ja koor. Seejärel lõika avokaado õhukesteks viiludeks ja säti ilusti taldrikule.
Grilli lõhevardaid grillil või pannil, kuniks need on küpsenud, umbes 10-12 minutit või vastavalt küpsusastme eelistustele.
Serveeri lõhevardaid avokaadode peal. Kaunista taldrik vesikressi või idudega.

Sarnased retseptid

Grillitud kuldmerikoger

20min • Keskmine

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine