Itaalia vorstikaste salveiga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Salsiccia vorst350 g
-
Oliiviõli2 spl
-
Kirsstomat400 g
-
Vesi2 dl
-
Salveilehed1 peotäis (-t)
-
Must pipar0.5 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Pasta350 g
-
Juust Pecorinoserveerimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tee pudendatud Itaalia vorstist (salsiccia) ja värskest salveist maitsev tomatikaste. Koos värskelt valmistatud pasta ja riivitud pecorino-juustuga on salsiccia-kaste igapäevase õhtusöögi kõrghetk.
Eemalda vorstilt nahk ja pudenda väiksemateks tükkideks. Prae madalal kuumusel õlis ca 5 minutit.
Lisa tomatid, vesi, salvei ja pipar. Lase vähese kuumuse juures keeda ca 10 minutit. Lisa vajadusel rohkem vett. Maitsesta soola ja pipraga.
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Sega pasta kastmega ja pane katteks pecorino-juustu.