Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Iiri veise šašlõkk
-
Küpsetusaeg: 2h 20min
-
Keskmine
Koostisosad
Marineerimine
-
Sojakaste2 spl
-
Sidrunimahl1 tk
-
Pruun suhkur1 tl
-
Küüslauk3 küüs (-nt)
-
Ingver1 tl
-
Sibul1 tk
-
Tšilli1 tk
-
Sidrunhein1 tk
-
Koriandermaitse järgi
-
Vesi
-
Veis500 g
Kaste
-
Naturaalne jogurt400 g
-
Riivitud väike kurk3 tk
-
Koriander1 peotäis (-t)
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Sidrunimahl2 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Piparmüntmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Marinaad: haki kõik koostisosad ning sega kokku.
Marineeri 2 tundi.
Aseta liha vardasse, maitsesta soolaga ja grilli.
Kaste: sega kõik koostisosad kokku ja naudi.