Hot dog punase oa-bataadipätsikestega
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Bataat150 g
-
Punased oad1 tk
-
Sibul1 tk
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
-
Suitsutatud paprika pulber1 tl
-
Tšillihelbed0.5 tl
-
Maitsepärm3 g
-
Toortatrajahu2 g
-
Till1 peotäis (-t)
-
Sool1 näpuotsatäis
-
Pipar1 näpuotsatäis
-
Õli1 spl
-
Hot Dogi sai4 tk
-
Taimne majonees4 spl
-
Vegan võileivaviilud4 viil (-u)
-
Salat frillice1 tk
-
Avokaado1 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Otse tänaval ja kuumal grillil valmis armastatud tänavatoit hot dog. Hot dog on traditsioonilises mõttes küll vorst saia vahel, kuid seekordne retsept on vegan ning saiade vahel on staariks hoopis oa-bataadipätsikesed. Head kokkamist!
Prae pannil keskmisel kuumusel hakitud sibulat mõned minutid, lisa siis hakitud küüslauk ja prae ka see läbi.
Töötle keedetud bataat kahvliseljaga püreeks. Sama tee nõrutatud ubadega.
Kuumuta pannil õli ja tõsta lusikatäie suurused pätsikesed õli sisse küpsema. Küpseta mõlemalt poolt kuldseks ja tõsta siis pannilt.
Poolita Hot Dogi sai, määri sellele majoneesi, säti sinna bataadi-oa pätsikesed ja meelepärased lisandid. Naudi!