Koostisosad
-
Burgerikukkel Leibur2 viil (-u)
-
Krevetid soolvees180 g
-
Tšillikaste30 g
-
Õli10 g
-
Peakapsasserveerimiseks
-
Porgand1 tk
-
Roheline sibulserveerimiseks
-
Tillserveerimiseks
-
Marineeritud paprikaserveerimiseks
-
Majoneesserveerimiseks
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Hõrk burger, mille vahelt leiad krevetid, porgandit, rohelist sibulat, tilli, paprikat ning endale meelepärased kastmed.
Võta Leiburi burgerkukkel ja rösti õrnalt.
Marineeri krevette soola, õli ja meelepärase tšillikastmega vähemalt tund aega.
Lõika või riivi kapsas ja porgand peeneks ning sega majoneesi, soola ja tilliga salatiks.
Pühi krevetid marinaadist puhtamaks ja aseta kuumale grillile. Pruunista umbes 1 minut mõlemalt poolt kuldseks.
Lõika rohelisest sibulast ja paprikast suupärased tükid.
Ehita hõrk burger, mis lausa sulab suus.