Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Hernesupp suitsukondiga
-
Küpsetusaeg: 1h 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Herned300 g
-
Kartul1 tk
-
Porgand1 tk
-
Sibul2 tk
-
Sinep teraline1 spl
-
Kruup100 g
-
Suitsukont1 kg
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Turguta ennast pärast pikka vastlaliugu ühe kuuma ja tummise hernesupiga. Aseta herned päev varem vette likku - nii saad parima tulemuse!
Proovi magustoiduks vastlakuklit >
Pane herned eelmine päev veega ligunema. Vett lisa selliselt, et herned oleksid 2-3cm veekihiga kaetud.
Pane kondid keema külma veega, lase keema tõusta ja riisu vaht. Kui vahtu enam ei teki lisa juurde herned ja kruubid. Keeda umbes 30min.
Koori ja tükelda kuubikuteks kartul, porgand ja sibul. Kui hernes on poolpehme, lisa juurde köögiviljad.
Keeda veel tasasel tulel seni kuni porgand ja kartul on pehmed. Kui herned ja kartul on pehmed maitsesta supp sinepi, soola ja pipraga.