Hernejahuküpsised

  • Küpsetusaeg: 1h 25min
  • Keskmine
Hernejahuküpsised
Talu Toidab
Eesti maa & mahe toit

Koostisosad

  • Hernejahu
     300 g
  • Või Rimi
     150 g
  • Sool
     1 tl
  • Valge pipar
     0.5 tl
  • Suhkur
     2 g
  • Sibulahelbed
     2 g
  • Vesi
     1 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Retsepti autor on Angelica Udeküll.

Sõelu tainalauale jahu ja maitseained.

Haki jahu hulka või, kuni tekib ühtlane pudi.

Lisa külm vesi ja sõtku tainas ühtlaseks massiks. Jäta tainas vähemalt tunniks külmikusse tahenema.

Rulli tainas kile vahel õhukeseks plaadiks, lõika vormiga või noaga tainast paraja suurusega tükid ja aseta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.

Küpseta 190 °C juures 10-13 minutit.

Sarnased retseptid

Vastlakukkel

1h 7min • Lihtne

Kiluvõileivad

15min • Lihtne

Florentiinid

35min • Keskmine

Hernesupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne