Koostisosad
-
Hernejahu300 g
-
Või Rimi150 g
-
Sool1 tl
-
Valge pipar0.5 tl
-
Suhkur2 g
-
Sibulahelbed2 g
-
Vesi1 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Retsepti autor on Angelica Udeküll.
Sõelu tainalauale jahu ja maitseained.
Haki jahu hulka või, kuni tekib ühtlane pudi.
Lisa külm vesi ja sõtku tainas ühtlaseks massiks. Jäta tainas vähemalt tunniks külmikusse tahenema.
Rulli tainas kile vahel õhukeseks plaadiks, lõika vormiga või noaga tainast paraja suurusega tükid ja aseta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.
Küpseta 190 °C juures 10-13 minutit.