Koostisosad
Heeringas
-
Heeringafilee300 g
-
Muna2 tk
-
Sibul punane1 tk
-
Kapparid2.5 g
-
Murulaukmaitse järgi
Sinepikaste
-
Hapukoor100 g
-
Kange sinep1 spl
-
Mesi1 tl
-
Soolmaitse järgi
-
Majonees (soovi korral)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lihtsalt valmistatav, mõnusa maitsetasakaaluga soolane suutäis, mis sobib hästi ka pidulauale. Soolane heeringas saab maitselisa sinepikastmest, millele on lisatud muna, sibulat ja kappareid. Serveeri seda heeringat kas leival või kartulikõrvaseks.
Tükelda heeringas ja säti vaagnale.
Sega kokku sinepikaste ja maitsesta endale sobivaks. Kalla kaste heeringale.
Haki muna, sibul, kapparid ja murulauk ning puista roog nendega üle. Serveeri koos musta leivaga.