Hautis krõbeda soolatud sealihaga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Kartul900 g
-
Soolatud sealiha375 g
-
Kollane sibul1 tk
-
Porgand3 tk
-
Kirsstomatid250 g
-
Või Rimi0.5 g
-
Piim Rimi1.5 dl
-
Maisitärklis1.5 tl
-
Köögikoor2.5 dl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Hautistest ei saa kunagi villand! Täna on kesksel kohal soolatud praetud sealiha, mida pärast krõbedaks praadimist segatakse koore, praetud sibula ja hakitud porganditega. Serveeri keedetud kartulite ja magusate kirsstomatitega.
Keeda kartulid.
Lõika sealiha viiludeks. Koori ja haki sibul. Koori ja lõika porgandid üsna väikesteks tükkideks. Poolita tomatid.
Prae sealiha krõbedaks võis potis või suurel pannil ja tõsta taldrikule. Prae sibulad ja porgandid pannil.
Sega piim ja maisitärklis. Sega sisse segu ja koor ning lase hautisel keeda umbes 2 minutit.
Lisa sealiha kastmesse ja kuumuta üles.
Serveeri sealihahautist kartulite ja tomatitega.