Koostisosad
Põhi
-
Šokolaadiküpsised180 g
-
Või75 g
Täidis
-
Hapukoor500 g
-
Heledad küpsised360 g
-
Halvaa100 g
Kate
-
Maasikadmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Purusta küpsised ja sega sulavõiga.
Suru mass küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (u 24 cm) põhja ning aseta vorm täidise valmistamise ajaks külma.
Purusta heledad küpsised, kuid jäta sisse ka suuremaid tükke. Haki halvaa suure noaga väiksemateks tükkideks.
Sega küpsise- ja halvaatükid hapukoorega ning määri segu ühtlaselt koogipõhjale laiali.
Hoia kooki 3–4 tundi külmkapis.
Eemalda vormist ja kaunista maasikatega.