Halloumiburger avokaadoga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Kollane sibul0.5 tk
-
Jalapeno2 g
-
Paprika1 tk
-
Majonees1.5 dl
-
Soolmaitse järgi
-
Must piparmaitse järgi
-
Halloumiburgerid4 tk
-
Õli2 spl
-
Avokaado2 tk
-
Lehtsalat1 punt (-i)
-
Burgerikukkel4 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Halloumi ja avokaado peenelt häälestatud koostöös jalapenode ja röstitud paprikamajoneesiga. Peenelt hakitud hõbesibul on eriti krõbe tänu head tegevale jäävannile. Grillitud paprika tõstab majoneesi uutesse kõrgustesse. Maitsed täiendavad üksteist ja tänu neile on see burger tulevane klassika.
Koori sibul ja haki väga peeneks, eelistatavalt riiv-lõikuriga. Pane sibulaviilud u 15 minutiks jääkuubikute ja veega täidetud kaussi.
Kurna ning haki marineeritud jalapenod. Pane paprika majapidamispaberile ja lase kuivata. Haki paprika.
Sega jalapenod ja paprika majoneesiga. Lisa soola ja pipart.
Prae halloumiburgerid pannil õlis vastavalt pakendil antud juhistele. Puista peale soola ja pipart.
Poolita avokaadod, koori need ja eemalda seemned. Lõika viiludeks. Nopi salatilehed.
Kuumuta burgerileib.
Kurna sibul põhjalikult, eelistatavalt just kurnsõelas.
Ehita burgerid leivast, salatist, viilutatud avokaadost, sibulast, halloumist ja majoneesist.