Grillitud sinimerekarbid gremolataga
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Keskmine
Koostisosad
Koostisosad
-
Värsked sinimerekarbid
-
Petersell50 g
-
Münt30 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Sidrun1 tk
-
Oliiviõli150 g
-
Tšilli kaun0.5 tk
-
Sool
-
Pipar
-
Ciabatta1 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Põhimõtteliselt võib grillihooaja alanuks lugeda, mis tähendab, et on aeg pöörata oma pilk grillretseptide poole. Aga mis oleks, kui avaks sel aastal hooaja hoopis mereandide grillimisega?
Koos meisterkokk Ivari Vokiga toome sinuni grillitud sinimerekarpide retsepti, millele lisab maitset ja värskust ürtidest valmistatud gremolata. Kiire ja puhaste maitsetega kõhutäis!
Lisa kõik germolata koostisosad blenderisse ja purusta peeneks