Grillitud sinimerekarbid gremolataga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine
Grillitud sinimerekarbid gremolataga

Koostisosad

Koostisosad

  • Värsked sinimerekarbid
     
  • Petersell
     50 g
  • Münt
     30 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sidrun
     1 tk
  • Oliiviõli
     150 g
  • Tšilli kaun
     0.5 tk
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Ciabatta
     1 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Põhimõtteliselt võib grillihooaja alanuks lugeda, mis tähendab, et on aeg pöörata oma pilk  grillretseptide poole. Aga mis oleks, kui avaks sel aastal hooaja hoopis mereandide grillimisega?

 

Koos meisterkokk Ivari Vokiga toome sinuni grillitud sinimerekarpide retsepti, millele lisab maitset ja värskust ürtidest valmistatud gremolata. Kiire ja puhaste maitsetega kõhutäis!

Lisa kõik germolata koostisosad blenderisse ja purusta peeneks

Vala sinimerekarbid väga kuumale grillile otse resti peale. Grilli ca 4 minutit kaane all.
Vala karpidele peale gremolata ja serveeri koos grillitud ciabattaga.

Sarnased retseptid

Grillitud kuldmerikoger

20min • Keskmine