Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Grillitud pardifilee mee marinaadis
-
Küpsetusaeg: 1h 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Pardifilee2 tk
-
Taali Mesila mesi2 spl
-
Soja2 spl
-
Õli2 spl
-
Sool0.25 tl
-
Küüslauk2 küüs (-nt)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Meie peakokk Jörgen Kohal käis Taali mahemesilas, kus on 19 aastat mesinike ametit pidanud Aili ja Tõnis Taal. Koos valmistati maitsev roog, mille valmistamine on jõukohane kindlasti kõigile. Samuti on videos näha, kuidas valmistada mesiste vahvlitega tort >
Sega oma vahel marinaadi komponendid ja purusta sisse küüslaugu küüned. Soovi korral võid soja asendada inglise või dijoni sinepiga. Loe rohkem suurepärase marinaadi saladuste kohta ->
Marineeri pardi fileesid vähemalt 1-2h.
Grilli keskmisel kuumusel 5 minutit ühelt poolt ja 5 minutit teiselt poolt. Loe, kuidas grilli ette valmistada->
Enne filee lahti lõikamist jäta see 5 minutiks puhkama. Kõrvale valmista endale meeldiv lisand köögiviljade või salati näol.