Grillitud lõhe leige tapenaadkartuliga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Lõhefilee400 g
-
Kartul900 g
-
Brokoli250 g
-
Tomat3 tk
-
Basiilikmaitse järgi
-
Paprika, suvikõrvitsa, baklažaani tapenaati130 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Lehtpeet65 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mis on tapenaat? See on taimne määre! Grillitud lõhe tapenaadkartuliga on rikkaliku maitsega roog. Sega kokku keedetud kartul ja brokoli tomatite, basiiliku ja tapenaadiga. Serveeri grillitud lõhega. Head isu!
Sulata lõhe üles (kui see on külmutatud).
Koori ja keeda kartulid. Võid tükkideks lõigata.
Puhasta ja lõika brokoli tükkideks. Keeda kartuliga umbes 4 minutit.
Lõika tomatid tükkideks ja nopi basiilikult lehed.
Sega kokku kartulid, brokoli, tomatid, basiilik ja tapenaad. Maitsesta soola ja pipraga.
Grilli lõhe kuumal pannil vähese soolaga umbes 3 minutit mõlemal küljel. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri lõhe tapenaadkartuli ja lehtpeediga.