Gluteenivabad krõbedad amarandi pannkoogid kookoskondenspiima ja vaarikatega
-
Küpsetusaeg: 20min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Muna2 tk
-
Taimne jook (nt riisijook)120 ml
-
Vesi60 ml
-
Amaranti jahu Rimi35 g
-
Kookosõli2 g
-
Kookoskondenspiim
-
Vaarikad3 peotäis (-t)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sa ei tohi või ei soovi gluteeni süüa? Kui tahaksid mõnel pühapäeva hommikul ikka pannkooki süüa, siis see retsept on just Sulle! Amarant ehk rebashein on looduslikult gluteenivaba ja toetab tervist uhke toitainete profiiliga. Amarant on iidne põllukultuur, mida kasvatasid ja sõid nii inkad kui asteegid juba 8000 aastat tagasi. Vitamiinidest on esindatud enim B6-vitamiin ehk püridoksiin ja folaadid. Amarant on väga hea taimse valgu allikas.
Vispelda 2 muna, riisijook, amaranti jahu ja 1 sp sulatatud kookosõli