Florentiinid
-
Küpsetusaeg: 35min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Või60 g
-
Suhkur50 g
-
Vahukoor2 spl
-
Mandlilaastud40 g
-
Mandlid25 g
-
Marjad75 g
-
Nisujahu20 g
-
Šokolaad50 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 15 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Florentiinid on tuntud oma pisut nätske, kuid samas krõbeda tekstuuri poolest. Nende küpsiste sünnilugu ulatub 17. sajandisse, kui neid Prantsuse kuninglikus köögis küpsetati. Hea nipp on florentiine küpsetada muffinipannis, siis säilib nende ilus ümar kuju.