Enchilada (täidetud nisutortilja)
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Õli1 spl
-
Tomatipüree500 g
-
Enchilada-maitseainesegu1 kotike
-
Veisehakkliha500 g
-
Sool
-
Riivitud juust150 g
-
Maisitortiljad8 tk
-
Pipar
Serveerimiseks
-
Jääsalat0.5 tk
-
Mais150 g
-
Hapukoor150 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Enchilada on lihtne ja maitsev Mehhikopärane roog, mida valmistatakse ahjus. Täida tortiljad hakklihaga, rulli kokku, vala peale tomatipasta, puista peale juustu ning pane ahju küpsema. Suurepärane koos värske salati ja natukese hapukoorega.
Kuumuta ahi 225 ° kraadini. Määri ahjuvorm õliga.
Sega tomatipüree maitseaineseguga.
Prae õlis hakkliha soola ja pipraga. Lisa pool tomatikastmest ja juustust hakklihasse. Prae korralikult läbi.
Jaota hakkliha tortiljadele ja rulli kokku. Aseta tortiljad (lahtine osa allpool) vormi. Vala peale ülejäänud tomatikaste ning lisa juust. Pane vorm ahju u 20 minutiks või kuni enchilada’d on omandanud kena kuldsa värvi.
Haki salat ja nõruta mais ning sega omavahel kokku.