Koostisosad
-
Leiburi burgerikukkel2 viil (-u)
-
Rebitud liha160 g
-
Peekon40 g
-
Punane kapsas100 g
-
Lehtsalatserveerimiseks
-
Terav kasteserveerimiseks
-
BBQ-kasteserveerimiseks
-
Majoneesserveerimiseks
-
Võikukliviilu määrimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kõige ehedam burger, mida kodus koos lähedastega valmistada. Vali lihtsalt meelepärane liha ning asu koos lähedastega grillima.
Tõmba Leiburi burgerikukli lõikepinnale õhuke kiht võid.
Viiluta punane kapsas nii õhukeselt, kui võimalik – ideaalse tulemuse saad mandoliinviilutajaga.
Pruunista peekon keskmisel kuumusel.
Kui enamik rasva on väljas, tõsta peekon paberile nõrguma.
Kuumuta rebitud kana-, sea- või veiseliha samal pannil ning lisa maitse järgi BBQ-kastet.
Pruunista kuklipooled grillil keskmisel kuumusel.
Kui kõik on valmis, ehita endale ideaalne burger, mis viib keele alla.