Dandan-nuudlid
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Riisinuudlid4 pakk (-i)
-
Kobartomat250 g
-
Šampinjonid250 g
-
Sojaoad Edamame ICA250 g
-
Õli1 spl
-
Beebispinat65 g
Kaste
-
Ingver1 spl
-
Küüslauk2 tk
-
Laim0.5 tk
-
Kaste Sambal Oelek1 tl
-
Sojakaste sushi Japanese Choice3 spl
-
Maapähklivõi1 dl
-
Suhkur1 tl
-
Porrulauk0.5 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Dandan on suurepärane Hiina nuudliroog. Maapähklivõist, ingverist, laimist ja sojast koosnev salatikaste, millele lisab teravust sambal oelek‘i tšillipasta, on imeliselt hea. Sega salatikaste ning värskelt keedetud riisinuudlid ja krõbedad köögiviljad kokku. Sega lõpuks värske spinati ja tomatitega. Söö soovi korral pulkadega!