Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Ciabatta pardifilee ja sibulamoosiga
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Tume Itaalia leib ciabatta1 tk
-
Pardifilee2 tk
-
Soolmaitse järgi
-
Õliröstimiseks
-
Rukola50 g
-
Muna4 tk
-
Pirn1 tk
-
Sidrunimahlmaitse järgi
Sibulamoos
-
Sibul punane3 tk
-
Pruun suhkur3 g
-
Palsamiäädikas3 spl
-
Soolmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Lõika ciabatta pooleks ning nirista sellel veidi õli ning rösti ahjus 5 minutit 200 kraadi juures.
Lõika pardinahale sälgud ning aseta külmale pannile praadima. Prae mõlemalt poolt ja aseta ahju järelküpsema 160 kraadi juures 15 minutit.
Sibulamoos: koori sibul ja lõika ratasteks. Hauta potis tasasel tulel suhkru ja äädikaga umbes 20 minutit. Lisa näpuotsaga soola ning lase jahtuda.