Koostisosad
-
Veise välisfilee steik200 g
-
Fajita maitseainesegu2 g
-
Basmati riis125 g
-
Punased konservoad100 g
-
Rimi konserveeritud röstitud paprika2 pakk (-i)
-
Avokaado1 tk
-
Petersellmaitse järgi
-
Maitsestamata jogurt2 spl
-
Takokaste2 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Õlipraadimiseks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mehhiko köögist inspiratsiooni saanud soojendav roog. Liha prae just endale sobiva küpsusastmeni. Samuti toimi vürtsidega – kui armastad vürtsikat, lisa rohkem fajita-maitseainet ja takokastet.
Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhendile.
Hõõru liha fajita-maitseaine, soola ja pipraga. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit soovitud küpsusastmeni. Lase paar minutit seista ja viiluta.
Viiluta avokaado ja paprikad.
Serveeri kõik koostisained kahte kaussi, maitsesta veidikese soola ja pipra ning hakitud värske peterselliga.