Burritokauss

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Burritokauss
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Veise välisfilee steik
     200 g
  • Fajita maitseainesegu
     2 g
  • Basmati riis
     125 g
  • Punased konservoad
     100 g
  • Rimi konserveeritud röstitud paprika
     2 pakk (-i)
  • Avokaado
     1 tk
  • Petersell
      maitse järgi
  • Maitsestamata jogurt
     2 spl
  • Takokaste
     2 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mehhiko köögist inspiratsiooni saanud soojendav roog. Liha prae just endale sobiva küpsusastmeni. Samuti toimi vürtsidega – kui armastad vürtsikat, lisa rohkem fajita-maitseainet ja takokastet.

Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhendile.

Hõõru liha fajita-maitseaine, soola ja pipraga. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit soovitud küpsusastmeni. Lase paar minutit seista ja viiluta.

Viiluta avokaado ja paprikad.

Serveeri kõik koostisained kahte kaussi, maitsesta veidikese soola ja pipra ning hakitud värske peterselliga.

Sarnased retseptid

Kukeseenekaste

5min • Keskmine

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine